Bezoek ook eens de Belgische variant van Hostwriters ... Klik hier!

Schandalig schrijven -  openbaringen van Marijn Mieriks

Topauteur Marijn Mieriks is wars van de sociale media en wil géén eigen webstek. Wij, Mili en ik, konden de auteur er echter van overtuigen dat hij zich wel een beetje moet laten zien als hij een boek wil verkopen. Uiteindelijk zwichtte de auteur voor het aanbod ondergebracht te worden onder de paraplu van Hostwriters.  

Dat Marijn eigenzinnig is, zullen jullie zelf kunnen lezen in 'Schandalig Schrijven' van deze auteur. Niet bang om de dingen bij naam te noemen, is Marijn vooral begaan met het wel en wee van schrijvers in wording. 

Marijn Mieriks neemt je mee op met zweet doordrenkte schrijfpaden, trekt je door hoogtes en laagtes, zet je aan tot goddelijke inspiratie en troost je op momenten van verlammende twijfel en doffe lusteloosheid. Volg deze auteur en je bent een schrijver. Klik op de cover en maak kennis met de eerste pagina’s. Te verkrijgen op Smashwords, Kobo, bol.com en iTunes.  Paperback te verkrijgen op Amazon en bij Hostwriters zelf. 

Een uitgave van Hostwriters   

Recht​streeks kopen bij Hostwriters?
Om Schandalig Schrijven (€ 17.00 - verzendkosten inbegrepen) in je brievenbus te krijgen, maak gebruik van onderstaande knop.
Vul je naam, e-mailadres en adresgegevens hieronder in.

Het boek wordt opgestuurd zodra de betaling ontvangen is. 
Bedankt voor je bestelling en veel plezier met 'Schandalig Schrijven'!

Bedankt. Je gegevens zijn verstuurd.
Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.